20090714

På tal om....

Ja men så var det ju, har ju även varit delaktig i otacksamt arbete på fler ställen idag. Det var nämligen dags att fixa dom där 2 stycken tvåorna som våran volvo ådrog sig på besiktningen....ni vet den där (förbjudna)lampan som bländade när man har den på + att det sitter en super tunn toningsfilm på framdörrarna. Eller rättare sagt, det satt en supertunn toningsfilm på framdörrarna. Numera ligger den i vår soptunna efter att Janeth gjorde det otacksamma jobbet att dra väck denna film som någon lagt ner arbete på att sätta fast och det hela känns så fruktansvärt onödigt, den kunde väl ha fått sitta kvar där kan man tycka! Men men, nu är den väck och lyset är omställt. Så i morgon bär det av till Karlskrona för ombesiktning plus att jag hoppas på att få igenom en storhandel + inköp utav allt som Simon har satt upp på önskelistan nu när han snart fyller 1 :))
Nu till den stora nyheten idag.........trummvirvel tack.......
Idag kom han....killen med stort S, nämligen supporter killen som skulle fixa vår telefon och bredband JIPPI!! Hoppade högt när jag insåg vad killen hade för ärende hit, så nu mina vänner har vi återigen fått fungerande telefon och ett bredband som snurrar på i en otrolig hastighet! Nu återstår ju bara att se vem som kommer få betala det kalaset, det var nämligen så att telekablen hade ett brott. Dock utanför huset, men på huset, men dock ett brott......som uppstod under det väldiga ovädret som drog fram över Smålandet.......ja ni förstår.
Så jag håller tummarna för att vi slipper den räkningen plus att Janeth gärna ser att G......net kompenserar oss efter alla problem som vi har haft under en sjukt låååång tid.
Nu ska här surfas i hög hastighet en stund innan det är dags för dagens tv tittande, men troligen finns det ingenting lockande på tv:n idag. Morden i M är ju inställt för kronprinsessans födelsedags ära.

3 kommentarer:

  1. Hm.. Är Simon avis, eller är hans mamma? Det var nämligen Odins mamma som ville ha tältet. Odin själv har inte riktigt förstått vad det är bra till ännu ;)

    SvaraRadera
  2. För det var ju jag som hade planetat honom där för att kunna ta bilden.. Mer har an inte varit därinne =P

    SvaraRadera
  3. Svar: Själklart så är det mamman, vågar knappt berätta hur många tält jag köpt under åren för att jag tycker att det verkar super mysigt ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails