20090725

Lördags godis

Sitter på nålar och bara väntar på att Simon eller någon utav de andra ska slå upp sina blå för att inse att nu är det morgon och inte alls tid att sova längre.
Har ju alltid varit stolt och glad över att få ett par timmar för "vuxen" tid på kvällarna. Dvs att alla små barn sover innan klockan åtta och att man kan lägga tiden till att spela spel med de stora barnen, pyssla, plocka undan tvätt eller helt enkelt bara slappa och sappa framför tv:n.
Numera har detta förfallit och just för tillfället somnar Simon när vi andra går upp och lägger oss, för att sedan vakna mellan 10-15 gånger per natt. Ifs "bara" för att checka lägget om vart mamma är och "burra" in sig i henne igen :)
Så JA, just nu saknar jag lite egen tid med gubbe och att få hinna med någonting eget med bara dom stora barnen. Därför är det sååå skönt att få 15 minuter helt för sig själv på morgonen innan "huset" vaknar upp!
Får hoppas att Simons formsvacka snart återgår till det normala för det märks att även han lider utav att inte ha hittat tillbax till sitt vanliga sömnmönster.
Så vad händer denna halv gråa lördag?.........hade tänkt stoppat bilen full med barn och styrt in mot stan för att fylla höst garderoberna med nya skol/dagis kläder.
Men just nu lutar mitt trötta huvud mot att enbart shoppa loss lördagsgodis på ICA butiken i byn och sedan hem för att börja med att Tradera ut en massa saker som redan fyller garderoberna.
Har alltså stort behov utav att tömma innan det går att fylla på, så barnen kommer troligen att få hjälpa till att rensa en hel del idag innan det går att se vad som behövs fyllas på.
Allt detta med att rensa innan påfyllnad handlar om att Janeth måste ta itu med sitt shopping begär och enbart bära hem sådant som verkligen behövs, just för att slippa stå med högar utav oanvända/knappt använda saker som sedan ska Traderas iväg.
Plus poäng idag alltså ;))
Men som alla andra dagar så måste dagen börja någonstans och som vanligt börjar vi med frukost, som jag nu ska ut till köket och påbörja. För är det lördag så är det och då brukar ju scones stå högt i kurs........trevlig lördag på er!

1 kommentar:

  1. Ringde dig för en stund sen, men fick INGET SVAR!! Så du är säkert och shoppar godis! ;) Aja, hörs sen!

    Blev ju påmind om att jag oxå har en del att lägga ut på Tradera..

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails