20090709

Kalas alà Ernst

Simons kalasdag nummer ett har tagit plats i planeringskalendern och den kommer infalla på självaste 1 års dagen.

Kan med lätthet erkänna att jag föredrar att dela upp kalas i detta huset till minst 2 dagar. Dels pga av att det är en aningens trångt och dels pga att jag träffar min egna familj/släckt väldigt sällan, vilket gör att om man är väldigt många andra oxå så hinner man inte med sina "egna". Alltså blir det toppen med åtminstonde 2 kalas.

Nu ska det bara funderas lite i mat och fika väg, sappade precis runt ibland ointressanta tv kanaler och fastnade hos Ernst på 4:an. Han gjorde en skaldjurstårta som såg riktigt god ut, ni vet sådär så det vattnar sig i munnen och man vill bara dyka på maten med en stor slev i högsta hugg :)) Så det lutar nog till att det får bli någonting sådant på kalasmenyn.

Det här med 1 års kalas är ju en väldigt stor grej, det innebär ju i första hand att min lilla kille inte kommer höra till baby sidan längre och nu kan man när som helst egentligen börja på dagis om man anser att det behovet finns. Vilket det absolut inte gör i detta hemmet på väldigt länge, för det första så måste man ju kunna och för det andra så måste ju mamma vilja lämna barnet på dagis och det kommer att dröja läääänge innan hon vill det!

Nu ska här frossas i kall jordgubbskräm(japp, gubbarna räckte) detta skall intagas till en förhoppningsvis bra film på tv.........

Önskar er en god kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails