20090726

Söndags morgon

God morgon Söndag.......sköna söndag.
Sköna söndag........... minns ni programet som alltid fyllde rutan på söndagarna?! På "den" tiden (senare 80-talet om jag inte minns galet) så fanns bla. Malena Ivarsson & Bertil Svensson i tv rutan på söndagar, just för att förgylla och ge oss guldkant på vardagen :)
Jag minns att mormor alltid hade Sköna söndag som favvis på tv:n och vi satt ofta uppkurade i soffan och myste när detta sändes.
Under åren har det funnits många som suttit i tv soffan och gett oss nyheter blandat med annat smått och gott............Numera är det Tilde de Paula som fått tagit över rollen som guldkants givare i tv rutan på våra söndagar och som förhoppningsvis ska ge oss en braig start på sista veckodagen.
Men om det blir någon skön söndag återstår ju att se........precis som med allting annat så blir den troligen vad man gör den till.
Därför har jag bestämt mig för att jag ska göra denna söndag till en toppen dag :).......har ju fortfarande projekt kvar sen igår, eftersom kameran och datorn valde att återigen protestera mot att sammarbeta.
Det blev därför varken några auktioner upplagda på Tradera eller några bilder ifrån vårt återkommande projekt i trädgården.........nämligen bärplockningen igår.
Börjar få riktig kläm på det här med att vara "huslig" i trädgården och det har ju som sagts, både kokats sylter, safter, bakats och frysts in en hel del och då är ju bär & frukt säsongen långt ifrån slut.
Men även om det är toppen att kunna plocka fram alla gottigheter under hela året så tar det ju sin lilla tid och precis som alla andra dagar denna veckan så blev det igår regn och återigen åska! Och ni som vet hur det brukar sluta i detta hemmet när det åskar, vet numera att Janeth kopplar ur allt vad telefoner, datorer och andra känsliga prylar heter, lååångt innan åskan hinner komma och kopplar inte i det igen föränn lååångt efter att åskan är borta igen.
Så där ja, som vanligt ett lååångt inlägg.......vill avslutningsvis önska er alla en riktigt SKÖN söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails