20091007

Dagen är snart slut.....

Det har varit lugna gatan här idag och det enda som jag har behövt kämpat med, är den eviga höst blåsten......den är liksom överallt......precis som mina löv.......för dom är uppenbarligen mina eftersom dom ligger inne på min gård och skräpar.

Vi har alltså tagit det lugnt idag.....strosat i våra egna små världar. Barnen spekade fram en gammal låda med Playmobil (tror jag det heter) och blev helt betagna utav att dom hade en hel låda med "nya" leksaker. Dom har byggt upp små städer och varit på vildsvinsjakt....hela eftermiddagen.
Så nu ska vi nog börja med den klassiska lägga undan leksaker lådan, som man sedan kan ta fram efter x antal månader och då finns det ju massor av nya roliga bortglömda lekar att sätta händerna i........risken är nog bara att jag kommer att vara sjukt motarbetat utav 5 barn som absolut inte vill lägga undan sina saker i lådor :)

Planerna för morgondagen är att inte strosa runt i våra egna små världar.....i morgon ska vi ta byn med storm......vi ska nämligen göra oss fina och åka ut till Öppna för ett par timmars lek, prat och sång. Sen ska det enligt tradition helghandlas inne på ICA innan vi återigen vänder bilen hemmåt.

Nu önskar jag er alla en god natt, för det hoppas jag på......iallefall snart.....när Simon somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails