20091021

Slappt och slött

Onsdagen flyter på som en seg kola......det händer alltså inte allt för mycket här idag.
Men det är ungefär så här våra veckodagar ser ut när sambo jobbar kväll, det händer mycket på förmiddagen......men på eftermiddagarna så tar vi det lugnt och låter tiden rulla på.
Vi myser, leker, krattar löv och längtar efter att sambo/pappa ska komma hem igen.
För det här med att ha en sambo/pappa som är borta på kvällarna har ju både för och nackdelar......mycket är det ju att dona med själv när han är borta. Men barnen har super stort utbyte av att ha honom hemma mitt på dagen.......mycket lek och pappa tid blir det då.........men idag är en "bara nackdelsdag".......därför längtar vi.

Izabell hade önskemål om att få ha fredagsmys ikväll........men det är inte fredag idag sa tråkiga mamman.......ja men man kan väl ha mys ändå mamma!?.........så det blir troligen lite "lill lördagsmys" framför tv:n ikväll. För kallt börjar det bli ute......och då är det ju toppen att gosa ner sig på soffan med en hel hög med gosiga barn :)

Men innan gos på soffan så stundar både middag och obligatorisk eldning i pannan.......och självklart så ska den dagliga tvätten hängas upp för torkning under natten..........

2 kommentarer:

  1. Låter som en lill-lördag sitter på sin plats. Hemma hos oss brukar sonen och jag ha lite eget filmmys innan de andra kommer hem på fredagar..Allt för att förgylla vardagen..Barn är kloka. Vilken tur de har som har pappa-tid ändå/dagtid. Uh, känner igen tvätt-på-tork-över-natten-dilemmat. Här hänger det mest överallt om vintern..Fördelen är att man kan välja bort de bitarna när man lägger in bilder på bloggen*smile*. Kram Milla;D & tack för kommentaren hos mig.

    SvaraRadera
  2. Haha, så sant så. Man får helt enkelt vinkla kameran ibland ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails