20091023

Fredags mys.....

Hm, är det bara jag som tycker att det var som igår det var fredagsmys?! När hösten är här och allt rullar på i en hejdundrande hastighet så hinner man knappt med att reflektera över små detaljer.........mörkret smyger sig på och dagarna börjar bi riktigt korta.
Och som vanligt är det absolut inga problem att fylla upp dagarna till mer än bredden......idag har det varit en fylld ända upp till bredden dag.......och mer därtill.

För när frukostar, dagislämning, långpromenad med sambo & barn, lunch, tvätt, äppelpajsbak, fika, dagishämtning, våffelfika med grädde & sylt hos kompis A med barn, nya däck till sambons stora bil hämtning på posten och middag ska hinnas med innan det är dags för att starta popcornmaskinen och ha fredagsmys med barnen framför Idol.......ja då är det knappt så att det blir någon tid över till att lata sig :)

I morgon ska det inte heller liggas på latsidan.......det ska nämligen Hallowen pysslas i fembarnshemmet.........ett uppskattat avbrott i vardags bestyren. Det kommer bli traditionsenligt med pumpaskärningar och förhoppningsvis så ska det även målas lite nya ljuslyktor......

Hur gör ni........brukar ni spöka upp ert hem med pumpor, spindlar och godis.......eller har ni dissat denna amerikaniserade högtiden?
Här hemma har vi fallit pladask för detta påhitt och tycker att det är ett mysigt och spännande inslag när barnen har ett kommande höstlov att se fram emot.
Men innan det ska pysslas i morgon, så ska det nu mysas med 5 härliga barn som redan sitter uppradade i soffan med en massa gottigheter som det smaskas på för fulla muggar.

Önskar er nu en härlig fredagskväll!!

2 kommentarer:

  1. Här firar vi Halloween både stora och små. I år blir barnen & vi bortbjudna annars brukar vi ha både läskigheter och skoj den 31 oktober...Jag håller på att ladda...Snart ska lådan fram, spindelväven
    (får växa kvar*gapskratt*)och pumpan ska förberedas...Kolla min sida när det närmar sig(dock inget för barnen)Milla:D

    SvaraRadera
  2. Vi firar inte mer än att jag klär ut Robban när det är spökfest på dagis. Inget pynt eller pyssel, inte ens en pumpa...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails