20091027

God natt tisdag

Huvudet bultar, halsen raspar och nacken vill bara lägga sig ner på kudden och få sova.........jag tror att det håller på att byggas upp en ordentlig förkylning i min kropp. Och INTE bara i min......Izabell har varit halv slö och arg som ett bi mestadels hela dagen.

Men jag vill inte.......vem vill bli sjuk?!

Därför ska jag strax uppsöka sängen, men innan jag låter kroppen få sig en välförtjänt nattsömn, så ska jag......
Äta upp resterande utav denna skapelse som jag och Emma var sugna på i söndags, så vi handlade och gjorde oss en härligt mumsig söndagsfest...........nu är det bara en liten bit kvar och den är bara min :)
För efter en lång och livfull dag, med många timmar utomhus........så behöver man få lyxa till det i sin ensamhet ibland.
Ladda batterierna och hoppas på att förkylningen inte biter sig fast..........barnen snusar kudde.....också dom väldigt trötta efter en lång men rolig dag.

Och jag kan glädja mig med att det inte behöver krattas några löv i morgon.......för dom flesta ligger numera i komposthögen i stället för i hela min trädgård.










Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll & på återseende i morgon!

2 kommentarer:

  1. Sicken go tårta...mums nu blev jag sugen på att fixa en till fredag. Goa höstbarn i lövhögen du har.Kram Milla Hoppas du inte blir för dålig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails