20091020

God morgon Tisdag.

Nu är allt det roliga runt kalasandet över och spontana reaktioner ifrån mitt eget sinne är som följer:
Mättad till fullo........,för litet hus och vart ska jag göra utav alla nya leksaker, men låt oss snart få göra om allt igen!
Men huuuu så kul det har varit, massor utav lek, prat och härligt sällskap och även om en lite sliten mamma har sprungit runt och städat, bakat och donat........så är det ju värt alltihopa när huset fylls utav släkt och vänner. Barnen blir glada och man älskar att få besök......även om det är skönt att få återgå till en numera ganska så trist och grå vardag.

Idag ska det enbart återhämtas ifrån dagarna som har gått, det ska handlas lite, tvätten måste tas om hand och som sagt var så måste operation "få ordning på nya leksaker" inledas.

Men i vanlig ordning så ska här ätas frukostar och bäddas sängar innan det där andra ska ordnas.......men först vill jag ge ett stort tack till alla som fanns med och gjorde Philips födelsedag till en super braig dag och ett stort tack för snälla och varma grattiskommentarer ;)

Ha en bra dag & så ses vi senare med härliga bilder ifrån gårdagen :)

4 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar...låter som om ni haft en toppen dag igår. Vårt hus är ganska trångt också fast vi bara är 4. Vill Ha större umgängesytor..Kram Milla:D

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni får en bra dag idag *kram*

    SvaraRadera
  3. Allt bra här idag?? Ny tävling hos oss igen: http://www.muppsan.com/2009/10/vinn-valfria-meandi-klader.html - Vinn Meandi kläder till värde av 500:- Missa inte!! Har även andra kanonbra tävlingar igång ;-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails