20091010

Lördags arbete

God eftermiddag härliga blöta lördag.
Och eftersom Janeth har undvikit/inte hunnit helghandla i veckan......så var det alltså dags för det hela idag.
Sagt och gjort så var det bara till att packa in barn och vagn i lilla volvon och bege sig till stora staden Karlskrona.
Långa handlingslappen fick följa med, dock fick Philip stanna hemma med pappa/sambo.......för det skulle även inhandlas presenter till den blivande 5 åring :)
Och för ovanlighetens skull så var det faktiskt väldigt behagligt att handla idag......lagom mycket folk och lagom mycket köer.

Jag hittade allt som jag var ute efter och lyckades utan problem att fylla upp hela kundvagnen och lite till. Men nu kan jag pusta ut......alla Philip paket och allt som behövs till kakor och bullar är numera hemma och i tryggt förvar.......och då är det ändå 1 vecka och 2 dagar kvar till självaste födelsedagen.
Och efter handling och påfyllnad i magen som bestod utav korv med bröd, så bar det återigen hemmåt.........och efter en biljakt(arg gubbe förföljde oss), en nära döden upplevelse(nästan på botten utav ett dike) och en regn storm......så är vi återigen hemma.


Hemma i ett väldigt blött och tråkigt grått Småland.........men nu har vi ju en hel del saker att ta itu med. Det ska ju faktiskt bakas, skalas potatis och hängas en hel del tvätt, kanske inga super roliga ting......men nödvändiga onda ting, som när dom är klara är sköna att dom är färdiga.

Men någonting som är roligt är att Tradera, och idag är det min tur att få fylla på min numera ganska så tomma kassa. Det har nämligen redan avslutats en del auktioner, men väntar även in en del som inte är avslutade ännu........spännande det här med att sälja vidare sina saker som man inte längre har nytta/nöje utav......och självklart så hoppas man på att få en del slantar för dessa tingen.
Sugen på smakprov kanske ;)..........de finns här.......
Men det finns ju även en baksida med att lägga ut saker på Tradera, man måste ju vara flitig och få iväg alla paket snabbt för att göra alla glada och nöjda. Alltså kan man inte lägga ut allt för många ting på en gång........

Men nu är det dags för att plocka fram lördagsmiddagen.......den falska fläskfilèn ska alltså plockas fram ur frysen..........recept som har efterfrågas kommer vid senare tillfälle ;)
Hej på en stund!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag menade inte att "skälla" på att man inte kommenterar varje dag. Men det är så många som är inne och ALDRIG säger nåt :(
    Verkligen synd att ni inte kom in till butiken, det hade varit kul att träffas. Och dessutom har vi riktigt många bra mössor! Men men, ni får komma en annan gång...
    Ha en mysig kväll, kram Kick

    SvaraRadera
  2. Klart jag jättegärna vill det! Det har jag ju sagt ;D Men man läser ju ändå såna där tester och försöker hänga med på vad som är bra och inte.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails