20091016

Fredags morgon

Phuuuu vad dagarna springer iväg.
Men nu är 2 utvecklings samtal avklarade och mammahjärtat är varmt och stolt över att ha 2 stycken härliga skolbarn som bara får härliga och varma omdömmen.
Någonting annat som även är avklarat är årets inhandling utav vinterskor till Philip och Izabell. Vi packade nämligen in oss i bilen igår och styrde kosan mot Kalmar.........,men halvvägs till Kalmar blev jag grymt sugen att bara vända om och åka i motsatt riktning........vi möttes nämligen utav ett ordentligt blött och kallt SNÖOVÄDER!
Hur kul är det på en skala att mötas utav snö och slask när man har packat in 3 små barn i bilen och har tänkt sig en hel(halv)dag på stan :(
Men men, är man redan på väg så är man. Så trots snö, blask, regn och blåst så lyckades vi ändå få med oss paket till min minsta lillasyster som fyller 20 år den 19/10......samma dag som Philip fyller 5 alltså.
Vi fick som sagt var även med oss vinterpjux till Philip & Izabell, fika på kondis med okänt namn och ett antal kassar hem ifrån Maxi.
Men trots allt det kalla och trista så tyckta barnen som vanligt att det var super kul att få se både slott, tåg och båtar.......kanelbullar och rallykörning med maxis kundvagn var en härlig bonus som gjorde söta ungar trötta på vägen hem.

Idag ska det bakas lite till, för kakor och bullar går det åt när det stundar många kalasdagar med både släkt och vänner. Troligen blir det en väldigt lång innedag idag, för det regnar nämligen fortfarande och det ser inte ut som om det kommer bli någonting annat idag.....än just regn.

Nu önskar jag er en toppen fredag!

1 kommentar:

  1. Vad bra att ni hade mysigt ändå trots vädret.
    Har snön redan börjat, hm tycker det kan vänta lite till lite närmare jul kul att ses snart igen men du får hälsa barnen så ses vi på måndag

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails