20090828

Äntligen....

Sådär ja, äntligen dags för fredags mys!!
Äntligen slut på första korta dagis/skol veckan, dock har ju allt gått super smidigt men ändå jobbigt. Men absolut inte lika jobbigt som dagens konstiga väder, man behöver ju inte gå någon super promenad för att bli genom klibbig, det räcker gått och väl med att gå upp för trappan till övervåningen.

Den enda som tycker att det här med att det är tråkigt att dagis har börjat igen är Izabell, hon är en aningens ensam på dagarna och är inte ett dugg road över lillebrorsans sällskap, men hon vill ju inte vara på dagis.......svår kombination men nästa vecka så ska vi återigen bege oss ut till "öppna" för en stunds lek och sång med andra barn, får hoppas att hon blir lite gladare utav det......men för tillfället så får hon nöja sig med sin tråkiga mamma. En tråkig mamma som idag hade shopping sug i stor stl, ungefär som man alltid får den månaden om året då det finns minst pengar på kontot :(
Men shoppingbegäret blev ändå stillat efter en liten runda uppe i Gullabo..........så nu ska jag sätta igång med att byta gardiner/blommor i köket.......så kul!
Hej på en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails