20090802

Tillbax

Jodå, nu är vi tillbax igen, för att vara riktigt ärlig så var vi tillbax i hemmets lugna vrå redan igår eftermiddag. Men efter många långa mil på mindre än 24 timmar så orkades det inte med något data användande igår. Tillbringade istället tiden med att umgås med en efterlängtad sambo och grillad mat som efterrätt ;)

Resan ner till Skånelandet gick som vanligt bra, trots larm om kossor på E22:an och långa bilköer.
Landade hemma hos min arbetandes mamma på fm och sen var det full rulle med att dekorera smörgåstårtor & gräddtårta. Ballonger och annat skulle ordnas och alltihopa skulle flyta på under tiden som barnen hittade på mer eller mindre braiga påhitt.
På eftermiddagen då alla anlände så var det dags för att fira lillebror Stefan som intog den myndig ålder 18 år.
Det blev ett ganska så bra kalas och jag hade 3 väldigt trötta barn som tacksamt tog sovmorgon på lördagen.
När vi förstod att vi skulle bjudas på sol under lördagensmorgonen så körde vi ner till lilla syster Caroline och badade i havet innan det var dags att vända hem till Smålandet igen.......med våran lilla tillökning, eller rättare sagt, våra små tillökningar.
Än så länge har våra små håriga pälsbollar inga namn, även om Izabell försöker övertyga oss andra om att dom ska heta: Tjejen och lillasyster........Kanske inte riktigt några vanliga kattnamn och den stora frågan i det namnfallet blir nog vilket av namnen vi ska ge till kattpojken?!

Idag Söndag har det bjudits på högsommarkänslor i ett varmt och soligt Sverige och hela familjen har passat på att plocka bär....för ovanlighetens skull......
Men det är faktiskt en väldigt härlig känsla att få fylla upp frysen med blåbär, hallon, björnbär, jordgubbar och sylter......även om det kanske är mindre roligt att plocka och ansa. Men det kommer vara glömt i vinter då jag kan bjuda på både pajer och safter när det är fika stunder.

Nu skulle jag väldigt gärna bjuda på lite bilder ifrån helgen som gått, men är helt slut och ögonen går mer eller mindre i kors efter en eftermiddag/kväll med en Philip som gjorde illa sig ordentligt då han föll ifrån virkes stapeln som håller på att ta form ute på gården, plus att lilleman har ådragit sig någonting i sitt vänstra öga som just för tillfället stör hans sovrytm. Han vaknade nämligen med ett lite rött öga, som under dagen tagit form till att se ut som om han varit i slagsmål, för att nu till läggning ha svullnat upp så att det nästan är omöjligt att öppna ögat. Därför är det nu dags att entra sovrummet och titta till lillkillen och hoppas på att det ser bättre ut, annars blir det till att ringa farbror doktorn i morgon bitti :(

God kväll!

2 kommentarer:

  1. Men usch då. Har han blivit biten eller nåt??

    SvaraRadera
  2. Vi har absolut ingen aning, men som sagt så är det ju bra nu.....

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails