20090812

Rygg läge

Jag har varit en mindre braig mamma idag, klandrar mig själv helt och hållet....eller rättare sagt så klandrar jag mig själv och den här förbenade förkylningen för alltihopa.
Kan bara summera dagen i ett stort ord.....ONT.......
För det har gjort ont i hela kroppen hela dagen, varenda liten mm av kroppen värker och det gör ont när jag känner att jag inte kan vara en toppen mamma hela tiden. När klockan slog 17.00 så började jag räkna ner tiden för hur lång tid det var kvar innan jag kunde säga godnatt till mina små bustroll.
Jag har alltså haft noll ork till att leka eller hitta på någonting roligt alls idag...har nog gnatat och tjatat destomera :(
Nu sover mina små hjärtan gott och jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon och kan stiga ur sängen som gamla vanliga mamman igen.
Men först ska jag inta ryggläge i soffan.....sitter jag, så står det 11 under näsan hela tiden......jag tänker ligga där på soffan, förhoppningsvis slötitta på någon spännande film......ända tills sambo kommer hem ifrån jobbet.....så slipper jag lägga mig själv.....för det är sååå tråkigt att lägga sig helt själv i en tom säng.

Nu önskar jag er en god kväll/natt!

2 kommentarer:

  1. Du får vara hur "dryg" du vill (inte för jag tycker du är det), och sms:a mig precis hur mkt du vill! ;)
    Krya på dig, hoppas vi båda blir friska snart! :)

    SvaraRadera
  2. Hehe, då kommer jag strax att överösa dig med mina odryga ideèr ;))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails