20090810

Snorigt värre

God morgon!!
Solen skiner,
Sop tunnan utkörd(sophämtning idag),
Tvättmaskinen snurrar,
Bulldegen jäser,
och snorpapperet är redo att använas.......klockan står på 06.49..........undrars vad den här måndagen kan tänkas bjuda på mer?!

Simon har nämligen inte sovit allt för många timmar i natt, snoret bara rinner och lillkillen är smått medtagen/förbaskad över att hans frenetiska mamma sitter startklar med ett snorpapper hela tiden.
SÅ därför skippade jag sovmorgon........vilket jag ifs gjort i ett antal år nu.......och bestämde mig för att starta dagen extra tidigt.
Troligen så är det väl därför han nu har sovit i 2 timmar utan avbrott.........klurig kille det där ;)

Vad jag nu undrar är vad som har gjort att både Izabell & Simon är genom förkylda........ jag hoppas verkligen inte att det hela beror på våra nya familjemedlemmar.........utan att det kanske beror på att det badades pool i veckan........men håller tummarna för att detta snorande snabbt ska försvinna igen innan det uppstår en mindre katastrof och att allihopa åker på en dunder förkylning.

Så förutom en eventuell förkylningskatastrof så har vi haft en skön helg, det pysslades till Emmas stora förtjusning, det käkades god mat....inkluderat gårdagens kalops....och det beställdes lite nytt pyssel material ifrån Panduro + årets första JULKLAPPAR!
Helt sannslöst men sant......julklappar.....känns ju som om det är det sista man vill tänka på i sommarvärmen.
Men har ju lärt mig att med en stor familj så behövs det förbehållning.......men tror egentligen att jag hade behövt förbehåll om jag så "bara" hade 1 barn eftersom jag är sjukt seg/sen att komma på braiga ideèr för vad som ska ligga i alla paketen.

Hur gör ni med paketplaneringen inför julen? Väntar ni in i det sista.....eller planeras det i tid?



2 kommentarer:

  1. Tråkigt.. Hoppas det går över snabbt!

    Hehe, jo men man ska ju vara ute i god tid! Själv är jag inte alltid det. Men antar att det är lättare att köpa julklappar till små. Dom stora barnen kanske kräver lite mer eftertanke..

    SvaraRadera
  2. Jag VILL vara i god tid..jag VILL planera o göra inköpen efter varandra..veckor o månader innan..MEN allt som oftast blir det någon sista-minuten variant likt förbenat :S

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails