20090803

Kort rapport

Det råder ett stilla lugn i hemmet, Simon sover och de 2 andra små hemmavarande barnen är ute och leker med kusinerna i sandlådan(kusinerna är hos farmor denna veckan, dvs. oxå hos oss)
Tänkte passa på att ta den där kaffekoppen i ensamhet.....nu istället för i morse då det inte hans med.
Det blev ingen resa till vårdcentralen för lillkillen i familjen, för när "doktorn" väl ringde tillbax så hade svullnaden lagt sig ännu mera och det hela kändes väldigt onödigt.
Nu är han ännu bättre, vilket är så skönt. Har en viss fobi för att behöva kånka runt med barnen på vårdcentraler och allehanda andra jobbiga instanser.

Vi tog i stället en runda ner i blåbärsskogen....utan större framgång. Kan lätt erkänna att jag hade fått hybris om jag sagt att vi plockade ½ liter blåbär......,så ni kan ju förstå hur mycket det var i burken när vi väl var hemma igen.
Några blåbär försvann direkt ner i 3 små magar, några blev klämda under Simons rumpa och resterande hällde Simon ut på vägen hem........
Men det blir dock blåbärspaj till efterrätt idag ändå, det har ju svärmor sett till då hon igår kom in med 2 liter nyplockade och mumsiga blåbär :)

Så där ja, då var kaffet slut!

2 kommentarer:

  1. Skönt att det är bättre med Simon! Har faktiskt tänkt på honom idag och var på väg att slänga iväg ett sms till dig ikväll för att höra hur det var med honom. Men jag jobbade och jobbet kom lite ivägen, sen glömde jag bort det.
    Skönt som sagt att det är på bättringsvägen! Undra vad det kan varit som gjort att hans öga blivit så svullet?

    SvaraRadera
  2. Snällt av dig vännen! Vi vet inte heller, men det gjorde ju å andra sidan inte hon på vårdcentralen heller. Troligen har han "gnussat" in nått skit i ögat......men det såg riktigt j-t ut och snabbt kom det ju oxå.
    Hoppas du får en toppen dag//Janeth

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails