20090813

Gnälligt värre....

Om jag igår önskade mig regn, så är det ingenting emot vad jag önskar mig idag........jag har alltså inte vaknat upp som en ny människa......möjligen som 20 år äldre :(
Om jag igår gnällde över hur ONT jag hade och hur SNORIGT det är här hemma, så är det INGENTING mot hur läget är idag!

Så där, då var dagens......och veckans gnäll över och jag ska göra allt jag kan för att barnen idag ska ha en toppen dag och jag önskar och hoppas verkligen att dom slipper att få samma (skit) förkylning......och jag är för ovanlighetens skull väldigt glad att dom stora barnen är hemma hos sin pappa så är ju i allefall dom på säkert avstånd ifrån sin snoriga mamma.

Och eftersom jag ändå inte orkar städa, tvätta eller inte kan baka.....så tänker jag försöka fixa och dona med barnens "första bok" ni vet dom där som man som förälder ska fylla i när barnet..... föds, växer, får tänder och fyller år.......jag är nämligen en hejjare på att fylla i just den boken.......väldigt lååångt efteråt då allting redan har hänt. Får då stå & riva mig i håret eftersom jag knappt kommer ihåg någonting alls......det ska jag ändra på idag.
Hur är det med er, är ni duktigt/flitiga och fyller i hela tiden, eller sitter ni som jag och yrar lååång tid efteråt?

1 kommentar:

  1. Dryyygt! Hoppas det vänder snart!

    Jag är sådär duktig.. Försöker fylla i boken varje gång det händer nåt nytt. Eller, jag tänker att jag ska göra det. Sen kan det ändå gå nån månad innan jag fått tummen ur..

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails